Termeni și condiții

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.MyEcoBike.ro (denumite in continuare „Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.MyEcoBike.ro (denumite in continuare „Site” si/sau „MyEcoBike.ro”) ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului si are valoarea unei conventii incheiate intre ARTEMIS S.R.L., CUI 972753 (denumita in continuare „ARTEMIS”), in calitatea sa de detinator si administrator al Site-ului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile MyEcoBike.ro (denumita in continuare „Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor MyEcoBike.ro, precum si a oricarei componente a Site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-urilor

Continutul, design-ul, elementele de grafica al Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc) apartin ARTEMIS si reprezinta Continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a continutului Site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al ARTEMIS si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre ARTEMIS. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. ARTEMIS isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Str. Closca nr. 2, bl. CH1, Alba Iulia jud. Alba, sau prin e-mail la adresa office@myecobike.ro. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea ARTEMIS, ci numai raspunderea persoanelor respective.

ARTEMIS nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale, utilizatorii sunt de acord sa acorde ARTEMIS permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice, reproduca, modifice si sa le traduca, de a mentiona numele lor in legatura cu materialele pe care le-au transmis si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener al sau. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

Limitarea raspunderii

ARTEMIS nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. ARTEMIS va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, ARTEMIS nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai ARTEMIS si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe ARTEMIS pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forta majora, ARTEMIS si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al ARTEMIS, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe ARTEMIS si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor MyEcoBike.ro sau orice alt aspect relationat MyEcoBike.ro

Modificarea Termenilor si Conditiilor

ARTEMIS are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile MyEcoBike.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor MyEcoBike.ro.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale ARTEMIS, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Alba Iulia.

Politica de retur

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la MyEcoBike.ro  si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Pentru returnarea a unui sau mai multe produse se procedeaza astfel:

1. Se trimite produsul care se doreste a fi returnat la sediul nostru din: Alba Iulia, Str Closca, Nr. 2, Bloc CH1, parter, Jud AB, firma ARTEMIS SRL, prin orice metoda doriti (curierat, bursa transport, se poate aduce personal) , sau curierul solicitat vanzatorului, in situatia in care partile agreeaza acest lucru, mentionand faptul ca transportul pentru retur cade in sarcina dvs.
2. Trebuie sa tineti cont ca pentru ca returul sa fie acceptat, produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile sale, ambalaj original (in cazul produselor primite in ambalajul producatorului), factura, certificat de garantie. In cazul vehiculelor electrice, acestea nu trebuie sa inregistreze mai mult de 5-7km in bord la momentul primirii returului.
3. De asemenea termenul de retur este de 14 zile calendaristice de la data primirii bunurilor.
4. In colet puneti un cont bancar scris corect (IBAN, Titular) daca doriti restituirea contravalorii bunurilor (daca aceste se incadreaza in termenii de retur). Contravaloarea bunurilor se face in maxim 14 zile de la data primirii inapoi a produselor returnate.
5. Daca doriti schimbarea cu un alt produs, va rugam sa precizati acest lucru iar la primirea coletului dvs, dupa verificare se schimba cu alt produs, de exemplu la casti, cand se doreste alta marime, sau la incarcatoare daca se doreste alta mufa.
6. Atentie: Nu suntem raspunzatori daca produsele returnate ajung deteriorate la noi la sediu datorita ambalajului necorespunzator sau din neglijenta firmelor de curierat. Dupa primirea pachetelor, in maxim 48 ore se intocmeste Proces Verbal de Predare Primire, se fac imagini si se trimit clientului in cazul in care produsul este neconform.

Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul MyEcoBike.ro. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.